Εναρκτήρια εκδήλωση του Enterprise Europe Network-Hellas 2025

Στόχος του ευρωπαϊκού δικτύου η υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με διεθνείς προοπτικές

27 Φεβρουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με ενισχυμένη σύνθεση και φιλόδοξους στόχους ξεκινά τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου η νέα περίοδος λειτουργίας του Enterprise Europe Network – Hellas (2022 – 2025).

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων των 16 φορέων που απαρτίζουν την ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network – Hellas.

Αποστολή του Enterprise Europe Network είναι η υποστήριξη της καινοτομίας, της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης. Στόχος, η ενίσχυση της ανθεκτικότητας και των αναπτυξιακών δυνατοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με διεθνείς βλέψεις.

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει υπολογίσιμος κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Αυτό το μήνυμα στέλνουν 16 καταξιωμένοι αναπτυξιακοί οργανισμοί που συμμετέχουν στην κοινοπραξία Enterprise Europe Network – Hellas, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος συμμετέχει, από την 1η Ιανουαρίου 2008, στην κοινοπραξία  Enterprise Europe Network – Hellas,  τον ελληνικό κόμβο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network. Στόχος της συμμετοχής είναι η συνεχής υποστήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής ευθύνης του, ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της Παγκόσμιας Αγοράς.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 από τον σύνδεσμο https://www.livemedia.gr/een2025.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024