Η Φθιώτιδα και τα προϊόντα της στην Έκθεση HORECA (φωτογραφίες)

Iive Cooking Show από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην Έκθεση ΗORECA

15 Φεβρουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Φθιώτιδα και τα προϊόντα της είχαν την τιμητική τους στην 4η & τελευταία ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης HORECA.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μαγείρεψε με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στο Gastronomy forum συνταγές με πρώτες ύλες τα προϊόντα της Φθιωτικής γης, σε μια γαστρονομική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Frosty smoothie με ξινόγαλο, ακτινίδιο Σπερχειού και στέβια, αλμυρό cheesecake με κατίκι Δομοκού, κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, μέλι και αρωματικά της περιοχής μας, καθώς και φιλέτο λαβράκι από mousse κονσερβολιάς Αταλάντης και χλιαρή σαλάτα φακής με παρθένο τοπικό ελαιόλαδο.

Η φιλοσοφία του Good Mood Food προσδίδει υπεραξία στα προϊόντα της περιοχής, έχοντας ως κύριο στόχο να τα προωθηθούν σε εγχώριες & διεθνείς εκθέσεις.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Φθιώτιδας: “Μέσα από την όμορφη αυτή εκδήλωση, απευθύναμε κάλεσμα στο κοινό, να επισκεφθεί τον τόπο μας, να δοκιμάσει τα προϊόντα μας και να αφεθεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, εικόνων & ιδιαίτερων συναισθημάτων”.

. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ