Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου της Ιτέας

Ποσού 1.435.205 ευρώ.

16 Φεβρουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Υπογράφτηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Γιώργου Δελμούζου, η Προγραμματική Σύμβαση για την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου της Ιτέας, ποσού 1.435.205 ευρώ.

 Η θεμελίωση της αθλητικής εγκατάστασης θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΓΓ Αθλητισμού, θα περιλαμβάνει την κατασκευή νέων κερκίδων, αποδυτηρίων, κλπ, με στόχο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή της από τα αθλητικά σωματεία της πόλης και τους δημότες.

Ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, μετά τη  υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε «Η Ιτέα είναι μια πόλη που αγαπά πολύ τον αθλητισμό! Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, σε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 1.435.205 ευρώ για την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου της Ιτέας, ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές της ΓΓ Αθλητισμού.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες που ξεκινούν από τη θεμελίωση της αθλητικής εγκατάστασης και περιλαμβάνουν την κατασκευή νέων κερκίδων, αποδυτηρίων κλπ.

Εκτός από τη χρηματοδότηση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει και τη δημοπράτηση και την επίβλεψη των εργασιών, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρόνο.

Συνυπογράψαμε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Δελφών και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Ταγκαλή και δουλεύουμε για δημοπρατήσουμε και εν τέλει να παραδώσουμε ένα σύγχρονο και απολύτως ασφαλές κλειστό γήπεδο, για τα παιδιά της Ιτέας και όχι μόνο!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023