Μαγειρικές εκδηλώσεις στην 8Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 8ηςΕΞΠΟΤΡΟΦ

18 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» από 18-20 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, καταξιωμένοι σεφ και sommelier της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής μας ξεναγούν στα πεντανόστιμα μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να γευτούν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από όλα τα μέρη τους τόπου μας.

Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών και μαγειρέματος θα «ταξιδέψει» το κοινό στην Στερεά Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Κρήτη μέσα από απολαυστικές τοπικές γεύσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://expotrof.gr/ekdilwseis-gastronomias/

Με τη σφραγίδα της RM International

Τη διοργάνωση της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναλαμβάνει η RM International. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition
18-20 Φεβρουαρίου 2022
Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας

www.expotrof.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024