Νέα προϊόντα «SOKOLATA» από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την πιο πλούσια, βελούδινη, σοκολατένια γεύση

1 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την πιο πλούσια, βελούδινη, σοκολατένια γεύση με το ρόφημα σοκολάτας «SOKOLATA»

Η αγαπημένη σειρά των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας» εμπλουτίζεται με μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα ροφήματα σοκολάτας SOKOLATA. Τα ροφήματα SOKOLATA, έρχονται για να διευρύνουν την προϊοντική γκάμα των καφεκοπτείων & του eshop www.kl.gr, με 5 ιδιαίτερες και αγαπημένες γεύσεις: Classic, Bitter, Salted Caramel, Hazelnut & Stevia!

Τα νέα ροφήματα SOKOLATA με την υπογραφή  των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι εδώ για να γεμίσουν τα σπίτια σας με εκπληκτικά αρώματα και να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης! Δημιουργήστε τα δικά σας ροφήματα προσθέτοντας γάλα, σαντιγί, marshmallows και ότι άλλο επιθυμείτε και αφεθείτε στη βελούδινη υφή των προϊόντων SOKOLATA. Είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία και μπορούν να σερβιριστούν ζεστά ή κρύα.

Αφυπνίστε όλες σας τις αισθήσεις με την ευχάριστη γεύση και το ακαταμάχητο άρωμα μιας κούπας αέρινης ζεστής σοκολάτας των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα ή κάντε online την παραγγελία σας στο www.kl.gr. Ανακαλύψτε αμέτρητα γλυκίσματα και προσφορές που θα σας χαρίσουν αυθεντικές στιγμές απόλαυσης!

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη& Χαλκίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024