Δήμος Δελφών: Γίνε εθελοντής στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Γίνε μέρος της μεγάλης διοργάνωσης που περνά από το Δήμο Δελφών

18 Μαρτίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας επιστρέφει το 2022 και ο Δήμος Δελφών ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δεκάδες αθλητές από όλο τον κόσμο, μαζί με τις ομάδες τους!

 Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα, Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα Λάρισα, Καλαμπάκα και Ιωάννινα θα βρεθούν στο επίκεντρο της διοργάνωσης που βάζει τη χώρα μας στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας, από τις 26 Απριλίου έως τη 1 Μαΐου 2022.

Οι πόλεις διέλευσης περιμένουν τους παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες και θα φορέσουν τα γιορτινά τους, διοργανώνοντας παράλληλα πλήθος δράσεων για τους απλούς πολίτες που βλέπουν το ποδήλατο ως μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης, άθλησης αλλά και ψυχαγωγίας.

Η επιτυχία του αγώνα όμως, εκτός των άλλων, εξαρτάται και από τη δική σου συμμετοχή καθώς μπορείς να προσφέρεις στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του, οπότε άδραξε την ευκαιρία και γίνε μέρος αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. Η συμμετοχή σου είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της κάθε πόλης που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές.

Στοίχημα για την οργανωτική επιτροπή Cycling Greece, που συστάθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη γι’ αυτόν τον σκοπό, είναι η ορθή και ασφαλής χρήση του ποδηλάτου, καθώς και η εγκαθίδρυση του Γύρου σε θεσμό, με ετήσια παρουσία και αίγλη εφάμιλλη μεγάλων Γύρων της Ευρώπης.

Για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/), ενώ τη δική σου συμμετοχή μπορείς να τη δηλώσεις στο πεδίο «Γίνε Εθελοντής» (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/gine-ethelontis).

Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη, τόσο για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης όσο και για την μελλοντική ανάπτυξη του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024