Λαμία: Έναρξη ημερίδων επαγγελματικού προσανατολισμού Πυξίδα

Στη Λαμία για την παρουσίαση της Πυξίδας βρέθηκαν την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και οι Αντιπεριφερειάρχες, Κώστας Γαλάνης, Ηλίας Κυρμανίδης, Κώστας Καραγιάννης και Κώστας Αποστολόπουλος. Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κ. Στράτος Στρατηγάκης. Όπως δήλωσε ο κ. Σπανός «Η «ΠΥΞΙΔΑ» μας επέστρεψε βελτιωμένη για να καθοδηγήσει τους μαθητές μας. […]

28 Μαρτίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στη Λαμία για την παρουσίαση της Πυξίδας βρέθηκαν την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και οι Αντιπεριφερειάρχες, Κώστας Γαλάνης, Ηλίας Κυρμανίδης, Κώστας Καραγιάννης και Κώστας Αποστολόπουλος.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κ. Στράτος Στρατηγάκης.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπανός «Η «ΠΥΞΙΔΑ» μας επέστρεψε βελτιωμένη για να καθοδηγήσει τους μαθητές μας. Εμπλουτίστηκε με νέες δράσεις, όπως η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων.

Σε όλους τους φίλους και τις φίλες, μαθητές και τις μαθήτριες που προσήλθαν, ελπίζουμε η προσπάθειά μας, να αποδειχθεί βοηθητική στις κρίσιμες επιλογές και αποφάσεις που θα πάρετε τα επόμενα χρόνια».

Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

– Δευτέρα 28/03, στις 19:00 μ.μ. στο Καρπενήσι (Συνεδριακό Κέντρο – Παπανδρέου Γεωργίου 1)

– Τετάρτη 30/03, στις  19:00 μ.μ. στην Άμφισσα (Πνευματικό Κέντρο)

– Κυριακή 03/04, στις 11:00 π.μ. στη Λιβαδειά (Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων Διοικητηρίου Π.Ε. Βοιωτίας – Φίλωνος 35-39)

– Κυριακή 03/04, στις 19:00 μ.μ. στη Χαλκίδα (Συνεδριακό Κέντρο Π.Ε. Εύβοιας – Χαϊνά 93)

«Σας περιμένουμε στις ημερίδες, αλλά και στα 47 webinars με επαγγελματίες που θα ξεκινήσουν στις 4 Απριλίου, για να βρούμε μαζί το επάγγελμα που θέλει η καρδιά σας», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024