Αθ. Στιβακτή: Εκκρεμότητες ετών, που επιβάρυναν οικονομικά τον Δήμο επιτέλους κλείνουν

Πέντε δημοτικά οχήματα και συγκεκριμένα δύο απορριμματοφόρα και τρία φορτηγά, τα οποία βρίσκονταν σε ακινησία για πάνω από δέκα χρόνια, μετά από ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για οριστική διαγραφή τους και παρόλη την τεράστια γραφειοκρατία που ακολούθησε, τελικά αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και παραδόθηκαν στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ). Τα παραπάνω οχήματα είχαν […]

29 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πέντε δημοτικά οχήματα και συγκεκριμένα δύο απορριμματοφόρα και τρία φορτηγά, τα οποία βρίσκονταν σε ακινησία για πάνω από δέκα χρόνια, μετά από ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για οριστική διαγραφή τους και παρόλη την τεράστια γραφειοκρατία που ακολούθησε, τελικά αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και παραδόθηκαν στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ).

Τα παραπάνω οχήματα είχαν κριθεί προ πολλού ακατάλληλα για χρήση. Παρέμεναν, όμως, σε αχρηστία καταλαμβάνοντας περιττό χώρο σε αποθήκες του Δήμου και επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό, αφού τα τέλη κυκλοφορίας τους πληρώνονταν κανονικά.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου, στόχος μας ήταν το νοικοκύρεμα και η επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Από τα απλούστερα έως τα πιο πολύπλοκα, με επιμονή και σκληρή δουλειά, βρίσκουμε λύσεις, ικανοποιούμε πάγια αιτήματα, αλλάζουμε την εικόνα μας και βελτιώνουμε τα οικονομικά μεγέθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024