Έκτακτη Οικονομική Στήριξη από την Ένωση Αστυνομικών Ευβοίας σε «δικές» της πολύτεκνες οικογένειες

Σε 45 οικογένειες

26 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες όλοι μας βιώνουμε, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στα μέλη που νιώθουν πιο έντονα τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης: τις πολύτεκνες, τρίτεκνες και ορφανικές οικογένειες.

Στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η νέα κρίση ακρίβειας, κανένας οργανωμένος οργανισμός δεν μπορεί να παραμένει ασυγκίνητος και εφησυχασμένος. Γι’ αυτό, ως ελάχιστη προσφορά αποφάσισε για πρώτη φορά, την «Έκτακτη Οικονομική Στήριξη» σε 45 «δικές» της οικογένειες, με την παροχή διατακτικών αξίας 100 ευρώ για αγορές σε super market σε όλο τον Νομό. Σε αυτήν την προσπάθεια, πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες καλύπτοντας ένα μέρος αυτού του ποσού, υπήρξαν επιχειρήσεις που κατά σειρά και ανάλογα με το ύψος της χορηγίας ήταν οι: «ΤΕΡΤΙΠΗΣ-ΣΟΪΛΕΔΗΣ MARKET» – «SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ» – «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» –
«ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ» – «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» – «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ – ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ».

Όπως τονίζει η Ένωση σε ανακοίνωσή της: “Οι προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα και οι συνάδερφοί μας να είναι βέβαιοι ότι θα εξαντλήσουμε και την τελευταία δυνατότητα να τους στηρίξουμε στην δύσκολη αυτή οικονομική κρίση…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024