Επανεκκίνηση αναδασμού στη Σφάκα Ελάτειας

Ένα έργο, που επί χρόνια βάλτωνε και δημιουργούσε σωρεία προβλημάτων στους αγρότες

16 Απριλίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ενημερωτική συνάντηση σχετικά με την επανεκκίνηση του αναδασμού στη Σφάκα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στο Δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και Τεχνικών Έργων ΠΕ Φθιώτιδας, συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες συγκεκριμένων και από χρόνια καταγεγραμμένων αγροτεμαχίων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας αναδασμού στην περιοχή.

Ένα έργο, που επί χρόνια βάλτωνε και δημιουργούσε σωρεία προβλημάτων στους αγρότες μας, τίθεται ξανά σε ισχύ. Η εφαρμογή του θα αποτελέσει μία μακροχρόνια αναπτυξιακή επένδυση, η οποία θα αυξήσει την αποδοτικότητα και παραγωγική ικανότητα των γαιών που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο αναδασμού, αυξάνοντας κατ’επέκταση και το εισόδημα των ιδιοκτητών τους.

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, με αποδεδειγμένη την έμπρακτη στήριξή του στον αγροτικό πληθυσμό, θα συνεχίσει να προωθεί έργα, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ