Hμερίδα για το Φυσικό Περιβάλλον στη Φουρνά Ευρυτανίας

Διοργάνωση Ημερίδας στη Φουρνά με τίτλο: «Δασικές Πυρκαγιές: Προστασία και Ασφάλεια, Πρόληψη και αντιμετώπιση. Ο ρόλος των Ο.Τ.Α., Εθελοντισμός» από τον Δήμο Καρπενησίου, το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Αντιιεριφέρειας Π.Ε. Ευρυτανίας και τον Σύλλογο Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς. 

26 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Σύλλογος Γυναικών της Δ.Ε. Φουρνάς σε συνεργασία με το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Δήμο Καρπενησίου και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Ευρυτανίας διοργανώνουν Ημερίδα για το Φυσικό Περιβάλλον με τίτλο: « Δασικές Πυρκαγιές: Προστασία και Ασφάλεια, Πρόληψη και αντιμετώπιση. Ο ρόλος των Ο.Τ.Α., Εθελοντισμός» την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην πλατεία της Φουρνάς.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της πόλης μας, μαθητές και εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων της Δ.Ε. Φουρνάς, οι Υπηρεσίες της περιοχής, Δασικοί Συνεταιρισμοί και κάτοικοι. Στόχος είναι να προβάλλουμε τις δυνατότητες που παρέχουν τα δάση μας για την περιβαλλοντική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του  τόπου μας, να δημιουργήσουμε εθελοντικές ομάδες και να κινητοποιήσουμε άμεσα τους πολίτες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024