Στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα ο Γιάννης Σαρακιώτης

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκπροσώπησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, κατά την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα και τη μεταφορά του στην Ελλάδα το Μεγάλο Σάββατο. Τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, ενώ στη συνέχεια από κοινού μετέβησαν […]

26 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκπροσώπησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, κατά την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα και τη μεταφορά του στην Ελλάδα το Μεγάλο Σάββατο.

Τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, ενώ στη συνέχεια από κοινού μετέβησαν στον Ναό της Αναστάσεως για την πραγματοποίηση της Τελετής Αφής του Αγίου Φωτός.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης: «Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μου να συμμετέχω σε αυτή την ιερή τελετή και μετέπειτα στο ταξίδι του Αγίου Φωτός προς τη χώρα μας. Εύχομαι από καρδιάς Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2023