Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας το 12ο Δημοτικό Λαμίας

Ο κ. Κυρίτσης ευχαρίστησε τα παιδιά για αυτή τους την πρωτοβουλία και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για Καλό Πάσχα

13 Απριλίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου από τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας & το Προεδρείο του Σχολικού Συνεταιρισμού, τα οποία συνόδευε ο δάσκαλος τους κ. Χρήστος Κατσαρός.

Οι μικροί μαθητές ενόψει του Πάσχα προσέφεραν χειροποίητες λαμπάδες, τις οποίες έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά στο πλαίσιο λειτουργίας του Σχολικού τους Συνεταιρισμού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κυρίτσης έδωσε αναμνηστικές πλακέτες στους μαθητές και στον συνοδό δάσκαλο & συνεχάρη τους μικρούς «συνεταιριζόμενους» για την προσπάθειά τους.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Ο Σχολικός Συνεταιρισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της αλληλοβοήθειας, της συνεργασίας και της κοινωνικής ευθύνης, της δημιουργικής σκέψης των μαθητών, καθώς και να αναδείξει τη δύναμη της ομάδας. Εμείς ως Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά, θα στηρίξουμε το εγχείρημα του σχολικού συνεταιρισμού καλύπτοντας τα πρώτα έξοδα που θα προκύψουν για τη δημιουργία και άλλων σχολικών συνεταιρισμών».

Τέλος, ο κ. Κυρίτσης ευχαρίστησε τα παιδιά για αυτή τους την πρωτοβουλία και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για Καλό Πάσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024