Αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της ΕΑΒ και της Lockheed Martin

Για την ενίσχυση των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

13 Μαΐου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας της ΕΑΒ και των Flyers της Lockheed Martin, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», διεξήχθη χθες στο κλειστό δημοτικό Γυμναστήριο ΑΕΝΚ – «Δημήτριος Βικέλας» στην Κηφισιά.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι, πολλά μέλη του οργανισμού «Φλόγα» αλλά και εκπρόσωποι της ΕΑΒ, της Lockheed Martin Aero και του δήμου Κηφισιάς. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ Δημήτριος Παπακώστας, ο διευθυντής ελληνικών δραστηριοτήτων της Lockheed Martin Aero στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (director of Greek Operations at Hellenic Aerospace Industry), Charles Akers, ο οποίος μετείχε και στον αγώνα, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Εκάλης και εντεταλμένος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο πρόεδρος ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης» Πέτρος Κελέσης και η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας.

Στο τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες παρέδωσαν στην πρόεδρο της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδου, που ήταν και η ίδια πρώην εργαζόμενη της ΕΑΒ, το συγκεντρωθέν ποσό ως μια συνεισφορά στο αξιέπαινο έργο του ιδρύματος.

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα μπάσκετ της ΕΑΒ, με σκορ 72-41.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024