Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν ανοιξιάτικα παπούτσια στους μικρούς ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τα παιδιά των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων. Η ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με την εταιρεία TOMS και τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων, προσέφεραν στους μικρούς ωφελουμένους, ηλικίας ενός έως 18 ετών, καινούριες […]

13 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τα παιδιά των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων.

Η ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με την εταιρεία TOMS και τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων, προσέφεραν στους μικρούς ωφελουμένους, ηλικίας ενός έως 18 ετών, καινούριες ανοιξιάτικες εσπαντρίγιες.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου μοιράσθηκαν συνολικά 60 ζευγάρια πάνινα παπούτσια. Ένα μικρό δώρο που όμως έδωσε μεγάλη χαρά, μοιράζοντας χαμόγελα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024