Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία στο Καρπενήσι

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, σήμερα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας ενημερωτικός σταθμός για τη δράση των συλλόγων της Π.Ε. Ευρυτανίας. Το περίπτερο διέθεσε φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό από όλους τους φορείς και τις δομές που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα στο σταθμό ενημέρωσης εκπροσωπήθηκαν: ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων […]

18 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, σήμερα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας ενημερωτικός σταθμός για τη δράση των συλλόγων της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Το περίπτερο διέθεσε φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό από όλους τους φορείς και τις δομές που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα στο σταθμό ενημέρωσης εκπροσωπήθηκαν: ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Π.Ε. Ευρυτανίας, το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Ευρυτανίας (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη του Δήμου Καρπενησίου, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου.

Επίσης, συμμετείχε στη δράση αυτή το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων και η δομή της Π.Ε. Ευρυτανίας «Γέφυρα».

Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, με τους συνεργάτες του θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη και τη στήριξη προς τις ευπαθείς ομάδες με δομές που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024