,

Κουτσούμπας από Λιβαδειά : “Παίρνουμε τη θέση μας δίπλα στο ΚΚΕ” (βιντεο)

Συναντήσεις με μαζικούς φορείς της Λιβαδειάς

27 Μαΐου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με μια μαχητική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Λιβαδειά. 

Τη συγκέντρωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό η Λιάνα Καραβασίλη, γραμματέας της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λιβαδειάς.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5obSFvtk0I

binary comment

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε την πόλη της Λιβαδειάς επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, στο οποίο συμμετείχαν ακόμη ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ, ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας, και η Λιάνα Καραβασίλη.

Συναντήσεις με μαζικούς φορείς της Λιβαδειάς

Ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με αντιπροσωπείες του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, του Συλλόγου Μελισσοκόμων Λιβαδειάς, του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς του της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Λιβαδειάς.

binary comment

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Σάββας Κεφάλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου, ο Γιώργος Παπιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων Λιβαδειάς και μέλος της Ομοσπονδίας, ο Δημήτρης Γέρος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, και ο Ταξιάρχης Μπούκιος, μέρος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024