,

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το πάρκο Τσαλτάκη στη Λαμία

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και οι μεγάλοι να θυμηθούν παιχνίδια του παρελθόντος

28 Μαΐου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων συμμετέχουν στο πρόγραμμα Be Active με τίτλο «Αθλούμαστε ταξιδεύοντας στην παράδοση.»

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και οι μεγάλοι να θυμηθούν παιχνίδια του παρελθόντος.

Στο πάρκο Τσαλτάκη βρέθηκε και ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έπαιξε με τα παιδιά που είχαν ενθουσιαστεί. Συγκινημένη από την εικόνα του γεμάτου από χαρούμενα παιδιά πάρκου Τσαλτάκη, εμφανίστηκε η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας Παναγιώτα Χουλιάρα.

Μαζί με τον Δήμαρχο έπαιξαν με τα παιδιά και οι αντιδήμαρχοι παιδείας Θανάσης Παπαχρήστος, αθλητισμού Δημήτρης Κυρίτσης, Παναγιώτης Φώσκολος και ο Γιάννης Ζωγράφος

Αυτή η πανευρωπαϊκή εκστρατεία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους όλα τα παιδιά και όχι μόνο,  ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και για να ενθαρρυνθούν να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στη πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο Τσαλτάκη μπορούν να φιλοξενούνται παρόμοιες δράσεις έτσι ώστε όλα τα παιδιά να αθλούνται “παίζοντας” βοηθώντας έτσι στη ψυχική υγεία τους μιας και η χαρά είναι το ζητούμενο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024