O Δήμος Λαμιέων στο #BEACTIVE στο Πάρκο «Τσαλτάκη»

Από 18 έως 27 Μαΐου 2022

17 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

O Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ‘’#BEACTIVE” το οποίο θα διεξαχθεί στο Πάρκο «Τσαλτάκη» από 18 έως 27 Μαΐου 2022 και από ώρες 9 – 11 το πρωί.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να εμπνεύσει, να ενεργοποιήσει τον υγιή τρόπο ζωής και να ενισχύσει την εκγύμναση των μαθητών/τριών με μια διαφορετική προσέγγιση, υλοποιώντας την αθλητική δράση με θέμα: «Αθλούμαστε, ταξιδεύοντας στην παράδοση». Μέσα από αυτή την αθλητική δράση, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές/τριες να γυμναστούν, να παίξουν και να γνωρίσουν παραδοσιακά παιχνίδια. Στην δράση θα συμμετέχουν μαθητές/τριες των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Λαμιέων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής θα συμμετέχουν 500 μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων, ενώ θα μοιραστούν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ