Όλα έτοιμα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών

Όλα έτοιμα για τη σπουδαία διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από 10 έως 15 Μάϊου 2022. Οι σημαίες από τις 33 χώρες τοποθετήθηκαν και πρώτοι campers κατέφθασαν και οι χορηγοί παίρνουν τις θέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή περισσότερων από 350 σκύλων από 33 χώρες, που θα […]

9 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Όλα έτοιμα για τη σπουδαία διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από 10 έως 15 Μάϊου 2022. Οι σημαίες από τις 33 χώρες τοποθετήθηκαν και πρώτοι campers κατέφθασαν και οι χορηγοί παίρνουν τις θέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή περισσότερων από 350 σκύλων από 33 χώρες, που θα αγωνιστούν σε μια σειρά από κυναθλήματα στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει αναλάβει ποτέ το Καρπενήσι, ενώ οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στις εγκαταστάσεις του προπονητικού. Ήδη οι πρώτες διεθνείς αποστολές έχουν καταφτάσει στο Καρπενήσι και άρχισαν τις πρώτες αναγνωριστικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, στο δημοτικό στάδιο κ.α.

Η τελετή έναρξης θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 10 Μάϊου με τη  διεξαγωγή παρέλασης των συμπαθών τετραπόδων και των συνοδών–εκπαιδευτών τους στο Κέντρο Καρπενησίου, επί της οδού Ζηνοπούλου και κατάληξη στην κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη. Θα ακολουθήσει ένα πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 Μάϊου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024