Πάνος Λώλος : “Η βιομηχανία στη χώρα μας μπορεί να ανταποκριθεί στις παγκόσμιες τάσεις”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα «WeForClimate Summit» στις 28 & 29 Μαΐου, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, στο Παγκράτι.

31 Μαΐου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στη διημερίδα προσκεκλημένος ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) και Γενικός Διευθυντής Κλάδου Χαλκού της ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ, κ. Πάνος Λώλος, ο οποίος ήταν κι ένας από του ομιλητές.

Μετά τη λήξη της διημερίδας ο κ. Λώλος δήλωσε : «Ευχαριστώ θερμά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό WeFor για την πρόσκληση και το βήμα που μου δόθηκε ώστε να μιλήσω για την Κλιματική Αλλαγή και την Ελληνική Βιομηχανία.

Πεπεισμένος πως η βιομηχανία στη χώρα μας μπορεί να ανταποκριθεί στις παγκόσμιες τάσεις, αναφέρθηκα στις απειλές και στις ευκαιρίες που δίνονται στην ελληνική βιομηχανία λόγω κλιματικής αλλαγής αλλά και στις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ήδη για την αντιμετώπιση της. Παράλληλα σχολιάζοντας το νέο νόμο για την κλιματική αλλαγή, ανέπτυξα κάποια καίρια βήματα που πρέπει να γίνουν για την αποτελεσματική εφαρμογή του.

Είναι ευθύνη όχι μόνο των θεσμών και των εταιριών αλλά ΟΛΩΝ να υποστηρίξουμε την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής για να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα των επόμενων γενεών και του πλανήτη.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024