Το MasterChef στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ταξίδι στη γεύση, στον χρόνο και στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας κάνει ο γνωστός διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef, αφού το χτεσινό επεισόδιο γυρίστηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μπράλου! Κριτές, διαγωνιζόμενοι και συντελεστές, με εκκίνηση τον Μπράλο και όχημα το ιστορικό βαγόνι – εστιατόριο του Orient Express, μαγείρεψαν εν κινήσει και ταξίδεψαν το τηλεοπτικό κοινό κατά μήκος […]

19 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ταξίδι στη γεύση, στον χρόνο και στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας κάνει ο γνωστός διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef, αφού το χτεσινό επεισόδιο γυρίστηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μπράλου!

Κριτές, διαγωνιζόμενοι και συντελεστές, με εκκίνηση τον Μπράλο και όχημα το ιστορικό βαγόνι – εστιατόριο του Orient Express, μαγείρεψαν εν κινήσει και ταξίδεψαν το τηλεοπτικό κοινό κατά μήκος της παλιάς γραμμής Τιθορέα – Μπράλος – Λιανοκλάδι.

Μία γραμμή με ιστορική, τοπική, τουριστική και οικονομική αξία για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, η οποία διασχίζει τοπία απαράμιλλου φυσικού κάλλους.

Όπως τονίζει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας σε ανακοίνωσή του: “Αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά της, επιδιώκουμε την αξιοποίησή της μέσω της λειτουργίας καθημερινού δρομολογίου για το κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του ΟΣΕ για τη διάθεση της μηχανής Α-223 και του βαγονιού του Orient Express, την παραγωγή για την επιλογή της τοποθεσίας και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχή και ασφαλή έκβαση των γυρισμάτων.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024