Φωκίδα : Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Άλλοι 5 συζυγοκτόνοι κρατούνται εκεί - "Πολύ αγχωμένος, φοβάται για επιθέσεις"

7 Ιουνίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετήχθη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς δεν κατάφερε να παραμείνει στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού επικαλούμενος δια του δικηγόρου του λόγους ασφαλείας κι απειλών κατά της ζωής τους.

Στη φυλακή υπάρχουν κελιά των τεσσάρων και των δύο ατόμων για τους βαρυποινίτες, όπως είναι και ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών. Αρχικά θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του και σε πολύ μικρό διάστημα θα αποκτήσει και συγκρατούμενο στο κελί του.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, κρατούνται άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι, μεταξύ των οποίων αυτός της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει και ο Αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Επίσης, θα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του και το δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12 Ιουλίου 2024