,

Μητρόπολη Καρπενησίου: Ενημέρωση των γονέων ενόψει της λειτουργίας της κατασκήνωσης Αν. Φραγκίστας

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν φέτος οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων και παιδιών στο Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Καρπενησίου, για την Κατασκήνωση στην Ανατολική Φραγκίστα. Η κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου στην ανατολική Φραγκίστα θα υποδεχθεί και φέτος το καλοκαίρι παιδιά ηλικίας από 9 έως 16 ετών, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, […]

20 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν φέτος οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων και παιδιών στο Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Καρπενησίου, για την Κατασκήνωση στην Ανατολική Φραγκίστα.

Η κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου στην ανατολική Φραγκίστα θα υποδεχθεί και φέτος το καλοκαίρι παιδιά ηλικίας από 9 έως 16 ετών, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, μετά από δύο χρόνια αναστολής της λειτουργίας της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως ενημέρωσε το Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου «Μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερών που δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων (1-10/6), συμπληρώθηκε ο ανώτατος αριθμός φιλοξενίας των παιδιών.

Επειδή υπάρχουν αρκετά νέα ομαδόπουλα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην Κεντρική αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονέων με τον επίσκοπο και τους συνεργάτες του.

Θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό. Στο τέλος θα απαντηθούν τυχόν ερωτήματα των γονέων.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαΐου 2023