Ο εμβολιασμός στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Θηβαίων με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα υποδέχθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του αντιδημάρχου Υγείας, κ. Αναστάσιου Καμούτση, του αντιδημάρχου Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργου Παπασπύρου, καθώς και εκπροσώπων του ΚΕΠ και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τη δράση «Covid-19 […]

20 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα υποδέχθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του αντιδημάρχου Υγείας, κ. Αναστάσιου Καμούτση, του αντιδημάρχου Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργου Παπασπύρου, καθώς και εκπροσώπων του ΚΕΠ και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τη δράση «Covid-19 Sensitization Project» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ένα project που έχει ως σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασης ευάλωτων ομάδων  του πληθυσμού στον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Εκ μέρους των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, η ενημέρωση έγινε από τον συντονιστή του προγράμματος, κ. Κωνσταντίνο Αλπίδη, την υπεύθυνη Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Αγγελική Καψή και τον προαγωγό Υγείας, κ. Ομέρ Ναζέρ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ενημέρωση και πληροφόρηση της κοινότητας και παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε εμβόλια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με τη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, επιδιώκεται η άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων, καθώς και η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση για την πανδημία καθώς και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024