Στην ΕΑΒ ο Α/ΓΕΑ για την ταχύτητα εξέλιξης του εκσυγχρονισμού των F-16

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο Αρχηγός συζήτησε με τον Πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Ιωάννη Κούτρα

4 Ιουνίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Αντιπτέραρχο (Ι) Πέτρο Χατζήρη, τον Επισμηναγό Λυτάρη Σπυρίδωνα και επιτελείς του ΓΕΑ και της ΔΑΥ.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο Αρχηγός συζήτησε με τον Πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Ιωάννη Κούτρα, και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτριο Παπακώστα, θέματα που αφορούν στη συντήρηση και υποστήριξη πτητικών και επίγειων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας και ενημερώθηκε από στελέχη της διοίκησης για την πορεία των εργασιών για κρίσιμα προγράμματα που ενισχύουν την εθνική άμυνα της χώρας, όπως η αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας F-16 Block 52 Advanced και 52+ σε Viper.

Κατά την παραμονή του στην ΕΑΒ ο Α/ΓΕΑ περιηγήθηκε στους χώρους συντήρησης των ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024