Τα προβλήματα των ρητινοκαλλιεργητών άκουσε ο Θαν. Ζεμπίλης

Στα Λ. Αιδηψού χθες, στη συνάντηση για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας

4 Ιουνίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παρών στη 4η συνάντηση της Επιτροπής Ανασυγκρότησης για τη Βόρεια Εύβοια με τους θεσμικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής, που έλαβε χώρα στα Λουτρά Αιδηψού χθες το απόγευμα, ήταν ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Θανάσης Ζεμπίλης άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση του Προέδρου του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ευβοίας κ. Βαγγέλη Γεωργατζή, ενώ συνομίλησε με ρητινοκαλλιεργητές και δασεργάτες. Ο κ. Ζεμπίλης δεσμεύτηκε να μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία τα αιτήματα των ρητινοκαλλιεργητών και να αγωνιστεί για την επίλυση τους.

Ο Βουλευτής Ευβοίας έχει συμμετάσχει σε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις της Επιτροπής Ανασυγκρότησης με θεσμικούς φορείς και κατοίκους, παρακολουθώντας στενά την διαδικασία ανασυγκρότησης και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. «Είναι σημαντικό να ακούμε τους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του δάσους», ανέφερε ο Θανάσης Ζεμπίλης. «Η περιοχή γνώρισε μια πρωτόγνωρη καταστροφή και οι συμπατριώτες μας συνεχίζουν να δοκιμάζονται. Περιμένουν από εμάς αξιοπιστία, σεμνότητα και μετρήσιμα αποτελέσματα», συμπλήρωσε ο Βουλευτής Ευβοίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024