Β. Αποστόλου: Αναστολή αποπληρωμής επιστρεπτέων προκαταβολών για επιχειρήσεις της Εύβοιας

Ο βουλευτής Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου κατέθεσε προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, αίτημα αναστολή της αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών και την οριζόντια μετατροπή της σε επιχορηγούμενο πρόγραμμα. Ειδικότερα ο κ. Αποστόλου κατέθεσε το υπ’ αριθμ. 3182/15.07.2022 έγγραφο του Επιμελητηρίου Ευβοίας, με το οποίο αιτείται την αναστολή της αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών και την οριζόντια […]

19 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο βουλευτής Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου κατέθεσε προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, αίτημα αναστολή της αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών και την οριζόντια μετατροπή της σε επιχορηγούμενο πρόγραμμα.

Ειδικότερα ο κ. Αποστόλου κατέθεσε το υπ’ αριθμ. 3182/15.07.2022 έγγραφο του Επιμελητηρίου Ευβοίας, με το οποίο αιτείται την αναστολή της αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών και την οριζόντια μετατροπή της σε επιχορηγούμενο πρόγραμμα, με σκοπό τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας που έχουν πληγεί τόσο από την πανδημία, όσο και από τις φυσικές καταστροφές και από την ακρίβεια.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΜΑ-περι-αναστολής-της-αποπληρωμής-των-επιστρεπτέων-προκαταβολών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Φεβρουαρίου 2024