Εξορμήσεις σε Αιδηψό και Λεπτοκαρυά με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θηβαίων

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας(ΔΟΘ) ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας(ΚΑΠΗ) του Δήμου Θηβαίων προγραμματίζουν δεκαήμερα διακοπών στα Λουτρά Αιδηψού και στη Λεπτοκαρυά. Οι εκδρομές είναι για τα μέλη των ΚΑΠΗ. Για την Αιδηψό, οι ημερομηνίες της εκδρομής είναι 22-31 Ιουλίου και 8-16 Αυγούστου, ενώ για τη Λεπτοκαρυά η εκδρομή έχει προγραμματισθεί για το […]

11 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας(ΔΟΘ) ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας(ΚΑΠΗ) του Δήμου Θηβαίων προγραμματίζουν δεκαήμερα διακοπών στα Λουτρά Αιδηψού και στη Λεπτοκαρυά. Οι εκδρομές είναι για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Για την Αιδηψό, οι ημερομηνίες της εκδρομής είναι 22-31 Ιουλίου και 8-16 Αυγούστου, ενώ για τη Λεπτοκαρυά η εκδρομή έχει προγραμματισθεί για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου(1-10/09).

Ειδικότερα, το πακέτο της Αιδηψού(22-31 Ιουλίου και 8-16 Αυγούστου) περιλαμβάνει μεταφορά από τη Θήβα προς την Αιδηψό κι επιστροφή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και 9 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο AVRA SPA Hotel.

Το πακέτο της Λεπτοκαρυάς περιλαμβάνει μεταφορά από Θήβα προς Λεπτοκαρυά μετ’ επιστροφής, διαμονή (9 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Olympian Bay Grand Resort και πλήρη διατροφή(all inclusive).

Τα πακέτα που έχουν εξασφαλισθεί είναι ιδιαίτερα προσιτά, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη των ΚΑΠΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΑΠΗ (τηλ. 2260-24224).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024