Κινηματογραφική ταινία…για καλό σκοπό στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας!

"Όταν η ανθρωπιά δεν αποτελεί απλώς ένα ευφάνταστο σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά γίνεται πράξη τότε... δεν ζητείται ελπίς. Υπάρχει ελπίς!"

27 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Από το Παρίσι και την Οδό Ανθρωπιάς 8, στην Κάτω Τιθορέα και την Οδό Λέδοντος, θα υπάρξουν στιγμές χαράς μα και συγκίνησης για έναν και μοναδικό σκοπό.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου: “Την ηθική και οικονομική υποστήριξη μίας υπέροχης γυναίκας, παράδειγμα σθένους και ψυχικής δύναμης, πρότυπο μητέρας, φίλης, εργαζόμενης, συγχωριανής. Ενός “διαμαντιού”! Όχι μόνο στο όνομα, αλλά και στον χαρακτήρα.

Για τη Μαντώ μας! Για τον αγώνα που δίνει με αξιοπρέπεια και πίστη. Για να επιστρέψει σύντομα στην υπέροχη οικογένειά της και στην τοπική μας κοινωνία, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στη βραδιά κινηματογράφου που συνδιοργανώνουν οι Σύλλογοι “Φιλοποίμην Φίνος” και Γυναικών Κάτω Τιθορέας, ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας, προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στείλουμε όλη τη θετική μας σκέψη και αγάπη μέχρι το Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024