Λαμία στο Κέντρο: Δικαιώθηκε η στάση μας για την ΠΕΛ

Η τοποθέτηση του συνδυασμού

14 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ρόλο του στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Παναγιώτης Στασινός και Γεώργιος Παπανικολάου.

Πιο αναλυτικά:

Η έγκριση χρηματοδότησης με 21.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και η εξασφάλιση αρχικά άλλων 15.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δικαιώνει όλους όσους πιστέψαμε στο όραμα για την αλλαγή σελίδας σε έναν εμβληματικό χώρο που εγκαταλείφθηκε, παρά τις πολύχρονες διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Ο συνδυασμός μας, ‘’Λαμία στο Κέντρο’’, από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου και με τη ψήφο του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με την αντιπροσωπευτική συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου Φορέα.

Η μεγάλη δημόσια χρηματοδότηση που εξασφαλίζεται για την υλοποίηση των έργων και η συνεργασία-συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων και της πολιτείας εγγυώνται πως ο χώρος της ΠΕΛ θα διαδραματίσει εκείνο τον αναπτυξιακό ρόλο τον οποίο όλες οι δημοτικές παρατάξεις, χρόνια τώρα, είχαν πάντα ψηλά στην προεκλογική τους ατζέντα.

Εμείς από τη πλευρά μας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί η θέση της Λαμίας ως αναπτυξιακός πόλος στην Κεντρική Ελλάδα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, υπηρετώντας πάντα τις αρχές μας για διαφάνεια, λογοδοσία και υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024