Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος από τον Σύνδεσμο Πάρνηθας στον Δήμο Τανάγρας

Ένα υδροφόρο πυροσβεστικό όχημα ελαφρού τύπου (4Χ4) παραδόθηκε χθες Τρίτη 12 Ιουνίου 2022, από τον Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ-ΠΑ), στο Δήμο Τανάγρας, προκειμένου να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος και πυροπροστασίας. Το όχημα, με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα, τύπου ISUZU (4X4), παραδόθηκε για χρήση στο Δήμο και συγκεκριμένα στο Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια […]

13 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ένα υδροφόρο πυροσβεστικό όχημα ελαφρού τύπου (4Χ4) παραδόθηκε χθες Τρίτη 12 Ιουνίου 2022, από τον Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ-ΠΑ), στο Δήμο Τανάγρας, προκειμένου να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος και πυροπροστασίας.

Το όχημα, με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα, τύπου ISUZU (4X4), παραδόθηκε για χρήση στο Δήμο και συγκεκριμένα στο Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια από τον πρόεδρο του ΣΥΝ-ΠΑ, Βασίλη Λαζάρου. Παρών στην παράδοση ήταν και ο Νίκος Τζεβελέκος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου και αντιδήμαρχος Ωρωπού.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας αναφέρει: «Είναι σημαντική η παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος του Συνδέσμου Πάρνηθας στον Δήμο μας, γιατί προστίθεται στον στόλο μας ακόμη ένα όχημα που θα τον ενισχύσει σημαντικά και θα διευκολύνει την προσπάθεια μας για την αντιμετώπιση των ενδεχόμενων περιστατικών πυρκαγιάς εν όψει της αντιπυρικής περιόδου. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά τον Σύνδεσμο Πάρνηθας και προσωπικά τον Πρόεδρό του, Βασίλη Λαζάρου καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για το έργο και την προσφορά τους καθώς και για την παράδοση του συγκεκριμένου οχήματος στον Δήμο μας. Ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος, για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές είναι διαρκής και κοινός.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023