,

Πολιτιστικό τριήμερο στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Πλούσιες εκδηλώσεις

22 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Κοινότητα Αμφίκλειας, ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, ο Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιοχωριτών και ο Σύλλογος Γυναικών Ελάτειας, υπό την αιγίδα του Δήμου, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, με διαφορετικές προτάσεις για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

Τρεις βραδιές γεμάτες θέατρο, όμορφες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια, που υπόσχονται αλησμόνητες στιγμές.

Την αρχή θα κάνει το 6ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού, το οποίο θα ζωντανέψει με μελωδίες την Κρήνη της Χορευταριάς, στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:30.

Ακολουθεί “Μουσική Βραδιά” με τους DeNovo στην Πλατεία Παρνασσού Αμφίκλειας (Άνω Πλατεία), το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:00. Για τους λάτρεις του ρεμπέτικου υπάρχει εναλλακτική πρόταση με “Ρεμπέτικη Λαϊκή Βραδιά” στην πλατεία της Κοινότητας Παλαιοχωρίου, ενώ στο Δασύλλιο της Κοινότητας Ελάτειας, στις 21:30, οι θεατρόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την θεατρική παράσταση “Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα”.

Η αυλαία, τόσο του πολιτιστικού τριημέρου όσο και του 13ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5, θα πέσει στο Γήπεδο 5×5 Αμφίκλειας, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:00, με τη διεξαγωγή του “Live Music”.

Μουσική ευφραίνει καρδίαν και το γέλιο δίνει ζωή! Εσείς δεν έχετε παρά να έρθετε και να το διαπιστώσετε, επιλέγοντας την πρόταση που ανταποκρίνεται στα γούστα και τις επιθυμίες σας. Το μόνο που πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας είναι… η καλή σας διάθεση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024