,

«Ευρίπεια 2022»: Συναυλία με τη Ρένα Μόρφη στο Κόκκινο Σπίτι

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

22 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2022», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Ρένα Μόρφη, την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στις 9:00 μ.μ. στην Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) αντί για το Δημοτικό Θέατρο «Ορέστη Μακρή», όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει την χαρά του φετινού καλοκαιριού με μια μοναδική εμφάνιση στη Χαλκίδα!

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024