Μυστικός γάμος για τον Ηλία Βρεττό στην Εύβοια

Στην Κύμη σύμφωνα με πληροφορίες...

29 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε λίγα 24ωρα, ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Εύβοια, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει η ακριβής ημερομηνία του γάμου.

Όλα έχουν οργανωθεί στην εντέλεια, κάτω από άκρα μυστικότητα. Για τους καλεσμένους που θα καταφθάσουν στην Κύμη από την Αθήνα έχει διασφαλιστεί διαμονή σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής. Ο Ηλίας Βρεττός ανέκαθεν επέλεγε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Απρίλιο του 2021 ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένος και διατηρεί σχέση με την αγαπημένη του 2,5 χρόνια. Η Αναστασία Δεληγιάννη μπήκε στη ζωή του και τον έκανε πολύ χαρούμενο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι έχει οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της γαμήλιας δεξίωσης. Για τους καλεσμένους που θα καταφθάσουν στην Κύμη από την Αθήνα έχει διασφαλιστεί διαμονή σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.

Από πολύ νωρίς η μέλλουσα νύφη είχε καταλήξει στο νυφικό των ονείρων της, το οποίο φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε bachelorette party με τις στενές φίλες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Μαρτίου 2023