,

O Βασίλης Βαρελάς στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδα

Ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας

2 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με την παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου, το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδα, το οποίο υλοποίησε η  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την συνεργασία του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, 24 παραγωγοί από την Περιφέρεια πρόβαλαν τα προϊόντα τους στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου, σε ένα ξεχωριστό τριήμερο που περιλάμβανε πολλά δρώμενα, όπως και μεταξύ άλλων επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών.

Σύντομους χαιρετισμούς στο Φεστιβάλ γεύσεων και εμπειριών που στόχο είχε την προώθηση της αγροδιατροφικής και γαστρονομικής κουλτούρας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας /Εξωστρέφειας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Βαγγέλης Κούκουζας, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς, κ. Τάσος Βελισσαρίου και από πλευράς Επιμελητηρίου ο κ. Βασίλης Βαρελάς Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Ο κ. Βαρελάς υπεύθυνος του Φορέα για την υλοποίηση της εν λόγω δράσης, υπογράμμισε τη συνεχή στήριξη του Επιμελητηρίου στις Ευβοϊκές επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους, μέσα από μια άρτια συντονισμένη και στοχευμένη συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024