,

Πινδάρεια 2022: Πολιτιστικός Αύγουστος και Σεπτέμβριος στη Θήβα

Από την Τετάρτη, 24 Αυγούστου- Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

22 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συναυλίες, παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του τόπου μας, μουσικές βραδιές από νέους και ταλαντούχους ερμηνευτές, όπως ο δικός μας Χρήστος Μπότσης, αλλά και ηχηρά ονόματα, όπως οι τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού και ο ράπερ Immune!

Η «αυλαία» των φετινών Πινδαρείων ανοίγει την Τετάρτη, 24 Αυγούστου και θα μας κρατήσουν συντροφιά έως και τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Σας περιμένουμε όλους στη Μεγάλη Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, στο Θέατρο Μοσχοποδίου. Γλυκερία, Μελίνα Κανά και Πίτσα Παπαδοπούλου συναντώνται επί σκηνής για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά.

Προπώληση εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο(Παλαιό Νοσοκομείο), στο Δημαρχείο(Κύπρου 3) και στο Βιβλιοπωλείο «Σαμιώτης».

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ (προπώληση), 20 ευρώ (στο ταμείο του Θεάτρου)

Πλούσιος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και ο Σεπτέμβριος, με παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας (Προμηθέας Δεσμώτης και Ιφιγένεια Εν Αυλίδι), παιδικό θέατρο(Η Μικρή Γοργόνα) αλλά και μοναδική συναυλιακή εμπειρία με τον ράπερ Immune στις 2 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θηβαίων(Παλαιό Νοσοκομείο), τηλέφωνο 22620-29244.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024