Ξεκινά η μελέτη για την ανάπλαση τμήματος στο λιμάνι της Παραλίας Αυλίδας

Ένα πολυετές και πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επιχειρηματιών της Κοινότητας Παραλίας Αυλίδας, για την αξιοποίηση του παραλιακού τμήματος, στο σημείο των λιμενικών εγκαταστάσεων του αλιευτικού καταφυγίου Παραλίας Αυλίδας, δρομολογείται πλέον, με την με αρ. 68/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας (ΟΛΝΕ), η οποία εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε στο με αρ. […]

10 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ένα πολυετές και πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επιχειρηματιών της Κοινότητας Παραλίας Αυλίδας, για την αξιοποίηση του παραλιακού τμήματος, στο σημείο των λιμενικών εγκαταστάσεων του αλιευτικού καταφυγίου Παραλίας Αυλίδας, δρομολογείται πλέον, με την με αρ. 68/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας (ΟΛΝΕ), η οποία εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε στο με αρ. 472/29-7-2022 ΦΕΚ.

Με την ανωτέρω απόφαση, εξομοιώθηκε το τμήμα αυτό με Ζώνη Λιμένα Χώρου Λιμενικών Εγκαταστάσεων και πλέον, στον Δήμο Χαλκιδέων εκπονούμε μελέτη για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό του συγκεκριμένου χώρου.

Όπως τονίζει ο Δήμος Χαλκιδέων σε ανακοίνωσή του: “Ευχαριστούμε τον ΟΛΝΕ, που από την πρώτη στιγμή προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να περάσει στην αρμοδιότητά του το παραλιακό αυτό τμήμα, δίνοντας μας τη δυνατότητα, με πιο ευέλικτες διαδικασίες και σε συνεργασία μαζί του, να προχωρήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024