Λαμία: Ντελιβεράς είδε διαρρήκτες να πηδούν από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Οι διαρρήκτες-ακροβάτες «χτύπησαν» για δεύτερη φορά την ίδια πολυκατοικία στη Λαμία

22 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Δύο κλέφτες να πηδούν από μπαλκόνι 1ου ορόφου στην περιοχή του Πανεπιστημίου, αντίκρυσε χθες βράδυ ντελιβεράς που πήγαινε να παραδώσει παραγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους διαρρήκτες είχε πηδήξει στην πυλωτή και ο δεύτερος κρεμόταν από τα κάγκελα. Όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για διαρρήκτες – ακροβάτες που προηγουμένως είχαν «επισκεφτεί» διαμερίσματα με σκοπό να αφαιρέσουν ό,τι πολύτιμο ή χρήσιμο βρουν.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ντελιβερά οι δύο διαρρήκτες επιβιβάστηκαν με γρήγορες κινήσεις σε αυτοκίνητο που τους περίμενε και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι «αίλουροι» αφαίρεσαν κάτι και πόσα διαμερίσματα διέρρηξαν ή προσπάθησαν να διαρρήξουν, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πολυκατοικία γίνεται στόχος διαρρηκτών με αυτόν τον εντυπωσιακό – όσο κι επικίνδυνο – τρόπο.

Οι «αίλουροι» είχαν ξανασκαρφαλώσει πριν από μερικές ημέρες στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας και είχαν κάνει άνω κάτω διαμέρισμα, την ημέρα που γινόταν η μεγάλη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας (9/9).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12 Απριλίου 2024