O Θέμης Χειμάρα με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο

Με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας. Ο Βουλευτής, αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Φθιώτιδας και ζήτησε τη στήριξή του στις αναπτυξιακές διεκδικήσεις του τόπου. Όπως ο ίδιος ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Με […]

23 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας.

Ο Βουλευτής, αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Φθιώτιδας και ζήτησε τη στήριξή του στις αναπτυξιακές διεκδικήσεις του τόπου.

Όπως ο ίδιος ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Γιάννη Μπρατάκο, ο οποίος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία εστίασε στην επικαιροποίηση των θεμάτων που πρέπει να προωθηθούν.

Η ενεργειακή κρίση που επιβαρύνει κάθε νοικοκυριό, οι αυξημένες ανάγκες των αγροτών, των μικρών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. Η επίσπευση της ενίσχυσης των δομών Υγείας στην περιφέρεια.

Ζήτησα την συνδρομή του στην υλοποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της Φθιώτιδας, με κυρίαρχη την αξιοποίηση του Ιαματικού μας πλούτου και συμφωνήσαμε στην στενή συνεργασία το επόμενο διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024