,

Το τρίγωνο της θλίψης: Στη Χιλιαδού η πρεμιέρα της βραβευμένης ταινίας

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί open air προβολή της βραβευμένης ταινίας στην παραλία της Χιλιαδού 

1 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Triangle of Sadness» θα πραγματοποιηθεί στη Χιλιαδού της Εύβοιας, όπου και γυρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της.

Η ταινία που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών, θα προβληθεί στην παραλία της Χιλιαδού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, παρουσία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, της Feelgood Entertainment, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της εταιρείας παραγωγής Heretic.

Η ταινία εστιάζει στις «παρακμιακές σχέσεις» των ανθρώπων, στον καπιταλισμό της Δύσης και παρουσιάζει κοινωνικά θέματα όπως οι ρόλοι στην κοινωνία και τα κοινωνικά στρώματα, στο πλαίσιο της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι.

Συντελεστές στο εν λόγω πρότζεκτ είναι και δύο Έλληνες παραγωγοί, ο Γιώργος Καρναβάς και Κωνσταντίνος Κοντοβράκης.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Τσάρλμπι Ντιν, η οποία έφυγε πριν λίγες ημέρες, στα 32 της χρόνια, στη Νέα Υόρκη.

Η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή λόγω αιφνίδιας ασθένειας, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου της, ωστόσο, μία πηγή αναφέρει ότι η Τσάρλμπι Ντιν Κρικ πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Κέιπ Τάουν, η Dean υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων σε ηλικία 12 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2010 στη νοτιοαφρικανική ταινία «Spud», με πρωταγωνίστρια την Troye Sivan.

Ακολουθούν φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρούμπεν Έστλουντ, από τα γυρίσματα του φιλμ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024