Αγριολούλουδα: Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στην αναγέννηση της Β. Εύβοιας

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» το πρόγραμμα crowdfunding με τον τίτλο «ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» που έχει στόχο την υλοποίηση έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στην αναγέννηση της περιοχής και θα διανθίσουν το ευρύτερο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης που είναι σε εξέλιξη για τους πυρόπληκτους δήμους της Βόρειας Εύβοιας. Το […]

17 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» το πρόγραμμα crowdfunding με τον τίτλο «ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» που έχει στόχο την υλοποίηση έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στην αναγέννηση της περιοχής και θα διανθίσουν το ευρύτερο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης που είναι σε εξέλιξη για τους πυρόπληκτους δήμους της Βόρειας Εύβοιας.

Το crowdfunding, δηλαδή η χρηματοδότηση από το πλήθος, είναι μια εναλλακτική μορφή συγκέντρωσης χρημάτων για καλό σκοπό που συνίσταται στη συμμετοχή πολλών ατόμων μέσω μικρών εισφορών.  Συγκεκριμένα, «ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» δίνουν την ευκαιρία σε κάθε πολίτη, όπου κι αν βρίσκεται, να πάρει ενεργά μέρος στην ανασυγκρότηση του τόπου προσφέροντας ως ελάχιστο ποσό τα 5 ευρώ.

Ο στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 110.000 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Ήδη η συμμετοχή του κόσμου είναι  τόσο συγκινητική ώστε έχει συμπληρωθεί σχεδόν το 50% του στόχου.

Η δωρεά γίνεται εύκολα μέσα από μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://dorees.diazoma.gr/?fbclid=IwAR2Nq1JjDWsILdMmhuzB9b4CIT5NAqo96pBsHE9e7uHeuG5WURVjpJ9pOzg

Το τελικό ποσό θα διατεθεί στην πραγματοποίηση εμβληματικών  έργων και δράσεων που αφορούν στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην παιδεία, ενώ επίκεντρο αυτών είναι το «Νέο Δάσος», που αποτελεί εξάλλου την «καρδιά» όλου του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Επισκέψου τη σελίδα του Διαζώματος για το Crowdfunding, ενημερώσου για τις δράσεις και γίνε κι εσύ μέρος της συλλογικής προσπάθειας, εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2024