Νέα εξωλέμβια μηχανή, δωρεά, για το Λιμεναρχείο Στυλίδας

Δωρεά της εταιρείας ΘΑΛΑΣΣΗΣ Γ.Μ ΑΕ

6 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μετά από Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση παραλαβή εξωλέμβιας μηχανής, μεταξύ του δωρητή – εκπροσώπου της εταιρείας ΘΑΛΑΣΣΗΣ Γ.Μ ΑΕ και του Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοιάρχου ΛΣ Βέτσικα Ευθυμίου στη Λιμενική Αρχή Στυλίδας.

Στην εν λόγω παράδοση παραλαβή ο Λιμενάρχης Στυλίδας απένειμε τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον κ. Θαλάσση για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Λιμεναρχείου, αναφορικά με την προαναφερόμενη δωρεά, συμπληρώνοντας «ότι στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας πράξεις τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στο έργο του λιμεναρχείου και δημιουργούν στα στελέχη καλύτερες εργασιακές συνθήκες με αποτέλεσμα την άμεση επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας μας. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που αποτελέσατε έμπρακτα τους στυλοβάτες της Υπηρεσίας μας και ευελπιστούμε η στήριξή σας να ακολουθεί να υφίσταται  σε τυχόν δυσκολίες που μελλοντικά προκύψουν».

Ενώ ο κ. Θαλάσσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «νοιώθει περήφανος που μπόρεσε να βοηθήσει από την δική του πλευρά με αυτόν τον τρόπο το Λιμεναρχείο και δεσμεύτηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης για επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαΐου 2024