SABO: Εργοστασιακός έλεγχος σε μονάδα κεραμοποιίας στο Michigan των Η.Π.Α.

Οι έμπειροι μηχανικοί του τομέα Κεραμοποιίας της SABO πρόσφατα ταξίδεψαν από την Ελλάδα στη Β. Αμερική για την υλοποίηση ενός πλήρους εργοστασιακού ελέγχου (factory audit) σε μονάδα κεραμοποιίας στο Michigan των Η.Π.Α. Πρόκειται για μια ενδελεχή αξιολόγηση των επιμέρους διεργασιών του συνολικού παραγωγικού περιβάλλοντος, από το αρχικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ύλης μέχρι τη συσκευασία […]

20 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Οι έμπειροι μηχανικοί του τομέα Κεραμοποιίας της SABO πρόσφατα ταξίδεψαν από την Ελλάδα στη Β. Αμερική για την υλοποίηση ενός πλήρους εργοστασιακού ελέγχου (factory audit) σε μονάδα κεραμοποιίας στο Michigan των Η.Π.Α.

Πρόκειται για μια ενδελεχή αξιολόγηση των επιμέρους διεργασιών του συνολικού παραγωγικού περιβάλλοντος, από το αρχικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ύλης μέχρι τη συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Η λεπτομερής έκθεση που προέκυψε προσδίδει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Αμερικάνικο εργοστάσιο κεραμοποιίας, αφού διευκολύνει τον εντοπισμό των αδύναμων σημείων της παραγωγής που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος και μειώνουν την αποδοτικότητα της μονάδας και συμβάλλει στην ανάπτυξη τεχνικών λύσεων για την εξάλειψη τυχόν σφαλμάτων.

Στο πλαίσιο του εργοστασιακού ελέγχου, η SABO ανέλαβε, επίσης, τη μελέτη και ανάλυση της πρώτης ύλης αποστέλλοντας δείγματα από το εργοστάσιο των ΗΠΑ στα εργαστήρια της στην Ελλάδα για την αξιολόγηση των φυσικών χαρακτηριστικών της και τη διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Η SABO, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα κατασκευής ολοκληρωμένων εργοστασίων κεραμοποιίας και με έργα σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, διαφοροποιείται από την αγορά παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως εργαστηριακές δοκιμές, διαγνωστικούς ελέγχους και μελέτες αναβάθμισης, κρίσιμες παράμετροι για κάθε έργο κεραμοποιίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024