Στο πλευρό των εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: «2.909 σε όλη την Ελλάδα και 77 στην Εύβοια, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα»

4 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζόμενων “Βοήθεια στο Σπίτι” Νόμου Ευβοίας, στη Χαλκίδα παρευρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας και αναπληρωτής τομεάρχης αυτοδιοίκησης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χατζηγιαννάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το “Βοήθεια στο Σπίτι” αποτελεί μια αυτοδιοικητική δομή, η οποία έχει καταστεί θεσμός στους Δήμους της χώρας, καθώς τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης στάθηκε δίπλα στους πολίτες, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Πολλοί άνθρωποι, εργαζόμενες και εργαζόμενοι στο Βοηθεία στο Σπίτι, 2.909 σε όλη την Ελλάδα και 77 στην Εύβοια, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι και θα αναλάβουμε όλες τις αναγκαίες πολιτικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί μόνιμη θετική λύση στο πρόβλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024