,

Δωρεάν προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι σε Δομβραίνα και Ελλοπία

Σειρά δράσεων δωρεάν προληπτικών ιατρικών ελέγχων και προαγωγής υγείας σε Κοινότητες του Δήμου Θηβαίων θα πραγματοποιήσουν οι Γιατροί του Κόσμου/ Μedecins Du Monde, έπειτα από πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου Υγείας, κ. Αναστάσιου Καμούτση και με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται από […]

28 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σειρά δράσεων δωρεάν προληπτικών ιατρικών ελέγχων και προαγωγής υγείας σε Κοινότητες του Δήμου Θηβαίων θα πραγματοποιήσουν οι Γιατροί του Κόσμου/ Μedecins Du Monde, έπειτα από πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου Υγείας, κ. Αναστάσιου Καμούτση και με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται από τις 10:00 έως τις 15:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας, προς εξυπηρέτηση των κατοίκων Δομβραίνας, Χωστίων και Θίσβης.

Την Κυριακή, 4 Δεκεβρίου η Κινητή Ιατρική Μονάδα θα βρίσκεται από τις 10:00 έως τις 15:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ελλοπίας, προς εξυπηρέτηση των κατοίκων Ελλοπίας, Λεύκτρων και Ξηρονομής.

Στην περίπτωση που δεν διενεργηθούν όλοι οι ιατρικοί έλεγχοι, οι προληπτικές δράσεις θα επαναληφθούν το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023