Η Άλφα Quality Foods αναλαμβάνει την επίσημη εκπροσώπηση της μάρκας σπορέλαιων Bunge στην Ελλάδα

Η Άλφα Quality Foods, η εμπορική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο την τοποθέτηση και προώθηση προϊόντων από την κατηγορία των τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Bunge Ltd, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής σπορέλαιων παγκοσμίως, για την ελληνική αγορά. Η Bunge, με έδρα το St. […]

3 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Άλφα Quality Foods, η εμπορική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο την τοποθέτηση και προώθηση προϊόντων από την κατηγορία των τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Bunge Ltd, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής σπορέλαιων παγκοσμίως, για την ελληνική αγορά.

Η Bunge, με έδρα το St. Louis, στο Missouri, ιδρύθηκε το 1818 και είναι ηγέτιδα στην εξεύρεση, την επεξεργασία και τη διάθεση σπορέλαιων, προϊόντων από σπόρους, καθώς και άλλων υλικών. Με τις προϊοντικές σειρές Bunge ProCuisine και Vesto, η Bunge απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες που αναζητούν γευστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία ταυτόχρονα είναι προσιτά και παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια, όσο και στην λιανική αγορά για οικιακή χρήση. Επιπλέον, η σειρά Vesto διαθέτει και λειτουργικά προϊόντα πλούσια σε Βιταμίνη-D ή Ωμέγα-6 λιπαρά αποκλειστικά για την αγορά του Retail.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Άλφα Quality Foods εισέρχεται στην αγορά ελαίων για επαγγελματική και οικιακή χρήση στην Ελλάδα, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024