H μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικών συστημάτων ανοίγει τις πύλες της για την ελληνική βιομηχανία

Δείτε το βίντεο

9 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τη νέα εποχή που φέρνουν στην ελληνική βιομηχανία και παραγωγή οι τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει στα ρομποτικά συστήματα ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS (Gizelis SA & Gizelis Robotics), θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες του φετινού OPEN HOUSE, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2022. 

Η φετινή συνάντηση των ανθρώπων της ελληνικής βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα ενημέρωσης στην πράξη, όλων των τελευταίων τεχνολογικών εφαρμογών, τάσεων και εξελίξεων που αφορούν στην επόμενη γενιά μηχανημάτων υψηλής αποδοτικότητας, στον παραγωγικό μετασχηματισμό και στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στις επιταγές της 4ης  Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0).

Ενδεικτικά, στο OPEN HOUSE 2022 θα παρουσιαστούν μηχανήματα και τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσει ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis, όπως Ρομπότ Παλετοποίησης (Σακιών, Κουβάδων, Χαρτοκιβωτίων), Ρομπότ Συσκευασίας, Ρομπότ Συγκόλλησης, Ρομπότ Αποπαλετοποίησης προϊόντων , Ρομπότ 3D Additive & 3D Machining, Industry 4.0  Softawre Platform, AGV’s & AMR’s, Ρομπότ και Στραντζόπρεσσα, CNC Στραντζόπρεσσες & Ψαλίδια, CNC Διάτρητες Μηχανές Punching, CNC Fiber Laser Κοπής, CNC Routers, Λογισμικά για Κοπή & Διαμόρφωση.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis, επισημαίνει: “Ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS επενδύει στο παρόν και μέλλον της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας για περισσότερα από 50 χρόνια. Με εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτουμε βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και πολύτιμη τεχνογνωσία. Με το φετινό OPEN HOUSE απευθύνουμε  πρόσκληση στους ανθρώπους της ελληνικής βιομηχανίας να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά πως δουλεύουν η ρομποτική και οι σύγχρονοι αυτοματισμοί στην πράξη, στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και των έξυπνων εργοστασίων, με αιχμή τις Made in Greece τεχνολογίες μας”.

https://www.youtube.com/watch?v=fnW6yB6Ts78

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024