Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λιβανατών

Από σήμερα το απόγευμα

2 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λιβανατών, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από το απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας σε τμήμα του Α/Κ Λιβανατών (149 ο χλμ. έως 152 ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου στον Α/Κ Λιβανατών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το εν λόγω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Λιβανατών με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων έως τον πλησιέστερο Ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ Αταλάντης) από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο με προορισμό τους Λιβανάτες, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέρχονται από τον γειτονικό κόμβο (Α/Κ Αρκίτσας) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να μεταβαίνουν στον προορισμό τους.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024