O Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας στη Philoxenia 2022

Xαίρομαι που σήμερα βλέπω την Περιφέρεια Στερεάς και ειδικά τη Φθιώτιδα, να επανατοποθετείται στον Τουριστικό Χάρτη

20 Νοεμβρίου 2022

του/της Newsroom

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τη σημαντική δυναμική που έχει αναπτύξει η Φθιώτιδα τα τελευταία χρόνια και στον τομέα του τουρισμού είχε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας  στα εγκαίνια της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2022 την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Aντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς , εκπρόσωποι Επιμελητηρίων από τη Φθιώτιδα καθώς και πλήθος φορέων του τουρισμού από ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης η κα Βασιλική Κοντογεώργου, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δνσης Ανάπτυξης ΠΕ Φθιώτιδας καθώς και  ο κ. Κασαράς Χαράλαμπος στέλεχος του Περιφερειακού Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Έχοντας διατελέσει κατά το πρόσφατο παρελθόν Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα βλέπω την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικά τη Φθιώτιδα, με μεθοδική και ομαδική δουλειά να επανατοποθετείται στον Τουριστικό Χάρτη. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς, ακούμε προσεκτικά και σχεδιάζουμε την  τουριστική προβολή  και την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων  για τη Φθιώτιδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024